Omdöme

Omdömen

Fondansökningar
  ”Tack för pedagogiskt upplagd ansökan, så himla bra, jag blev typ rörd.
Jag är så förundrad över hur någon kan göra såna här ansökningar så pedagogiskt och lättförståeliga, det är verkligen ett jättejobb du gör Lena och så fint att du finns till för att göra såna här ansökningar möjliga. Även om inte ansökningarna går igenom så vill jag att du ska veta hur rörd jag är att du ville göra detta möjligt för en person som du inte känner.”  
Kvinna, 35 år

"Jag har fått hjälp av Lena med fond ansökningar Jag kände redan vid första kontakten att det fanns en värme och förståelse för att saker kan vara känsliga. I varje samtal eller mailkontakt har jag känt mig trygg och fått tydlig information Det har sedan fortsatt i samma anda
Varmt tack från  kvinna 56 år "

"Jag är så hemskt tacksam över den hjälp jag fick. Lena är en väldigt vänlig person med ett gott hjärta, hon har mycket tålamod och allmänt hjälpsam. Denna typ av hjälp är perfekt för dig som är sjukskriven och behöver ekonomisk hjälp."
Kvinna, 50 år

Life Alignment energibehandlingar
Body Spin:
"Tack Lena för att du frigjorde mig att bli kvitt min järnhårda låsning i 4:e nackkotan!
Balanseringen hjälpte mina muskler att slappna av och släppa tillräckligt för att successivt kunna knäckas loss helt. Den hårda låsningen hade tagit ett järngrepp om nacken som varade i flera månader och växt till sig. Det var obeskrivligt LJUVLIGT att få loss den!!! Så häftigt att uppleva att balanseringen - som var så mild! - kunde göra sådan stor skillnad, att den fungerade och hjälpte!!!"
Linda Lövkvist
Sök